Επανέναρξη των προπονήσεων

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε, έπειτα από 6 μήνες αποχής λόγω της πανδημίας, για τη δυνατότητα επανέναρξης των αθλητικών μας δραστηριοτήτων, μέσω των προπονήσεων των τμημάτων μας.

Το πρόγραμμά μας θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου, ημερομηνία που κλείνουν τα δημοτικά σχολεία και στη συνέχεια (28/6 – 10/7) θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο καλοκαιρινό καμπ του Αμύντα.

Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου η γραμματεία του Συλλόγου μας θα είναι ανοικτή και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με το πρόγραμμα επανέναρξης των προπονήσεων (Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-20:00 – επικοινωνία μόνο μεταξύ των ωρών 18:00-20:00 στο κινητό τηλέφωνο 6944474227, λόγω πρόσκαιρης βλάβης της γραμμής του σταθερού τηλεφώνου).

Έχει δημιουργηθεί μία ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα επανέναρξης των προπονήσεων ώστε να μπορεί ο καθένας να συμπληρώνει μέσα από το “έξυπνο” κινητό ή τον Η/Υ στο σπίτι ή τη δουλειά, με σεβασμό στα υγειονομικά μέτρα και για την ασφάλεια όλων μας. Παρακαλούμε πολύ να αφιερώσετε 1 λεπτό για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, για να δηλώσετε εάν επιθυμείτε να ενταχθεί το παιδί σας στο πρόγραμμα επανέναρξης των προπονήσεων του Αθλητικού Ομίλου Αμύντας Υμηττού.

Η φόρμα εγγραφής μας δίνει την δυνατότητα να συλλέξουμε έγκαιρα και με ασφάλεια τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να στελεχώσουμε τα τμήματα, να προγραμματίσουμε τις ώρες των προπονητών και να διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας το συντομότερο δυνατό. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή των απαντήσεων στη φόρμα ανάλογα με το ενδιαφέρον που υπάρχει. Ανάλογα με την δική σας ανταπόκριση θα προχωρήσουμε κι εμείς άμεσα στην έναρξη των προπονήσεων μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Πατήστε επάνω στη Φόρμα Εγγραφής και συμπληρώστε την, βάζοντας μία έγκυρη διεύθυνση e-mail στην πρώτη ερώτηση. Ολοκληρώνοντας τις απαντήσεις, επανελέγξτε και πατήστε Υποβολή (δυνατότητα μίας υποβολής). Σε περίπτωση διόρθωσης και επαναυποβολής επικοινωνήστε με το 6944474227.

Οδηγίες και πρωτόκολλα επανέναρξης των προπονήσεων του Αθλητικού Ομίλου Αμύντας Υμηττού:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [137.44 KB]