Βαθμολογία

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2017-18

Ομάδα Βαθμολ. Αγώνες Νίκες Ήττες Επίθεση Άμυνα Διαφορά
1 ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
2 ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
3 ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
4 ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
5 ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
6 ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
7 ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
8 ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
9 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
10 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
11 ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
12 ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ
13 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
14 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
15 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
16 ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

 

Μετά την κανονική περίοδο ακολουθούν τα «play off», όπου συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν από τη δεύτερη (2η) έως και την πέμπτη (5η) θέση. Οι νικητές των ζευγαριών, κρίνονται στις 3 νίκες, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την τελική κατάταξη της δεύτερης (2ης) και τρίτης (3ης) θέσης του πρωταθλήματος. Οι δύο (2) ηττημένες ομάδες της συγκεκριμένης φάσης θα τοποθετηθούν στην τελική κατάταξη της τέταρτης (4ης) και πέμπτης (5ης), χωρίς αγώνα, αλλά σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβαν στην κανονική περίοδο.

Στα «play out» συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν από την ενδέκατη (11η) έως και την δέκατη τέταρτη (14η) θέση της κατάταξης της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος. Οι νικητές των ζευγαριών, κρίνονται στις 3 νίκες, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την τελική κατάταξη της ενδέκατης (11ης) και δωδέκατης (12ης) θέσης του πρωταθλήματος, ενώ οι δύο (2) ηττημένες ομάδες θα τοποθετηθούν στην τελική κατάταξη της δέκατης τρίτης (13ης) και δέκατης τέταρτης (14ης).

Θα ανέβουν στην Α1 Εθνική Κατηγορία η ομάδα που κατετάγει πρώτη (1η) στην κανονική φάση του πρωταθλήματος και η πρώτη ομάδα της φάσης των «play off», ενώ θα υποβιβαστούν στην Β’ Εθνική Κατηγορία οι δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης της κανονικής φάσης, δέκατη πέμπτη (15η) και δέκατη έκτη (16η) και οι δύο ηττημένες ομάδες της φάσης των «play out» (13η και 14η θέση της τελικής κατάταξης).