Αναστολή σε Α2 Ανδρών, Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών και Πρωταθλημάτων Υποδομής

Αναστολή του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, καθώς κι όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Παράλληλα, και η ΕΣΚΑ, ανακοίνωσε την αναστολή όλων της των Πρωταθλημάτων, μεταξύ των οποίων και η Α’ Γυναικών, Α’ Κορασίδων και Α’ Νεάνιδων. Το ΔΣ του ΑΟ Αμύντα Υμηττού είχε ήδη αποφασίσει την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων υποδομής.

Για τις εξελίξεις θα ενημερώνεστε από το www.amyntas.gr, τα social media του Συλλόγου, καθώς και τους υπεύθυνους των ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Οι  εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με  τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις.

Οι ανακοινώσεις της ΕΣΚΑ:

Αναστολή ΟΛΩΝ των Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ

Κατόπιν ανακοίνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης περί αναστολής όλων των Πρωταθλημάτων Ανδρών & Γυναικών της μέχρι νεωτέρας, η ΕΣΚΑ ανακοινώνει τα κάτωθι:
Αναστέλλονται ΟΛΑ τα Πρωταθλήματα της ‘Ενωσης : Α’-Β’-Γ’- Δ’ Ανδρών, Α’-Β’-Γ’-Δ’ Γυναικών, Α’-Β’-Γ’ Εφήβων & Α’ Νεανίδων μέχρι νεωτέρας.
Για τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα & Τουρνουά της Ένωσης, ισχύουν οι προηγούμενες σημερινές ανακοινώσεις.

Αναβολή Πρωταθλημάτων Παίδων & Κορασίδων ΕΣΚΑ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊού), και δεδομένου ότι η Τελική Φάση (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) των Πρωταθλημάτων Παίδων & Κορασίδων είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Ιούνιο, η ΕΣΚΑ αποφάσισε και την αναβολή των συγκεκριμένων Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ (Α’-Β’-Γ’ Παίδων, Α’-Β’ Κορασίδων), από σήμερα Τετάρτη 11/03 έως και την Τετάρτη 25/03.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση από μέρους των σωματείων-μελών μας, των παραγόντων, των νεαρών αθλητών-αθλητριών.
Μετά το πέρας της προκαθορισμένης ημερομηνίας, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διεξαγωγή των εν λόγω Πρωταθλημάτων.

Αναβολή Τουρνουά Υποδομών ΕΣΚΑ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊού), η ΕΣΚΑ αποφάσισε την αναβολή ΟΛΩΝ των Τουρνουά Υποδομών (Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων, Προμίνι, Τζούνιορ), καθώς και τις προγραμματισμένες προπονήσεις των μικτών ομάδων Αναπτυξιακού Αγοριών- Κοριτσιών της Ένωσης από σήμερα Τετάρτη 11/03 έως και την Τετάρτη 25/03.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση από μέρους των σωματείων-μελών μας, των παραγόντων, των νεαρών αθλητών-αθλητριών.
Μετά το πέρας της προκαθορισμένης ημερομηνίας, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διεξαγωγή των Τουρνουά και των προπονήσεων.