Αθανασούλια: “Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη”

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο (16/12, 17.00) τον Κρόνο Αγ.Δημητρίου εκτός έδρας, για την 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Η Αθανασούλια μας μίλησε για τη δεύτερη νίκη της σεζόν, την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την αυριανή αναμέτρηση με μια από τις δυνατότερες ομάδες της Κατηγορίας.

Η forward του Αμύντα δήλωσε αρχικά: «Παίρνοντας πάσα από τις δηλώσεις που έκανε η αγαπημένη μου φίλη και συμπαίκτρια Ζωή Μαργώνη την προηγούμενη εβδομάδα, θα πω πως στο παιχνιδι με την Ηλιούπολη δείξαμε στο γήπεδο οτι το θέλαμε περισσότερο. Ήμασταν συγκεντρωμένες, σοβαρές, τρέξαμε, παίξαμε άμυνα και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ομάδα υπό τις οδηγίες της coach Δρακάκη δουλεύει οργανωμένα και με πλάνο σε καθε προπόνηση. Ακόμη κι αν τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν ήταν τα επιθυμητά, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ευελπιστούμε να βρούμε σιγά σιγά τα πατήματα μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α2, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα».

Εν συνεχεία, τόνισε «Κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής χωρίς να δίνουμε βάση στη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, απλά μπαίνουμε στο γήπεδο, δεν τα παρατάμε ποτέ και παλεύουμε μεχρι το τέλος. Βασικό μας μέλημα είναι να εκτελέσουμε σωστά όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Η εμπειρία που διαθέτουν οι περισσότερες παίκτριες της ομάδας μας, προσφέροντας ηρεμία και ωριμότητα στο παρκέ, σε συνδυασμό με τις μικρότερες ηλικιακά παίκτριες, οι οποίες προσθέτουν ενέργεια, πίεση και ταχύτητα, συμβάλουν στο να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια οποιαδήποτε αντιπαλο ανεξαρτήτως budget ή προσόντων».