Χορηγός επικοινωνίας της F1 VelociTeam ο Αμύντας

Χορηγός επικοινωνίας της F1 VelociTeam, των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Υμηττού, η οποία θα λάβει μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό F1 in schools θα είναι φέτος ο Αμύντας.

Ο ΑΟ Αμύντας Δάφνης – Υμηττού πιστός στο όραμά του, το οποίο αντιμετωπίζει τον αθλητισμό ως τρόπο διαμόρφωσης ολοκληρωμένων χαρακτήρων και δίνει προτεραιότητα στα μαθήματα και στην επαγγελματική αποκατάσταση, θα στηρίξει φέτος την προσπάθεια των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Υμηττού στον Πανελλήνιο διαγωνισμό F1 in schools. Η ομάδα του σχολείου της γειτονιάς μας, F1 VelociTeam, υπό τον συντονισμό της καθηγήτριας πληροφορικής, Αναστασίας Μπεγέτη, απαρτίζεται από τρεις φιλόδοξους μαθητές, τους Αντώνη Καραβαγγέλη, Εύθυμη Καραγκούνη και Έλενα Καραδήμου, αλλά και τον πρώην μαθητή και φοιτητή πλέον Θωμά Ρίζο. Ο 17χρονος Ευθύμης Καραγκούνης, καθώς και η 17χρονη Έλενα Καραδήμου, είναι αθλητές του Συλλόγου μας, στην ομάδα Εφήβων και Νέων και στην ομάδα Νεανίδων και Γυναικών, αντίστοιχα.

Το F1 in Schools

Το F1 in Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά (βλέπετε STEM Education).

Το φετινό F1 in Schools της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/3/2019. Οικονομικός υποστηρικτής της ομάδας είναι η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και επικοινωνιακός χορηγός ο Αθλητικός Σύλλογος Αμύντας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της, www.velociteams.com και στο Instagram, στο F1VelociTeam.