ΕΣΚΑ: Οριστική διακοπή Πρωταθλημάτων και Τουρνουά

Σε οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων και των Τουρνουά όλων των ηλικιών προχώρησε η ΕΣΚΑ, μετά της αντίστοιχη απόφαση της ΕΟΚ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις σχετικά με τις τελικές βαθμολογίες και πιθανές αναδιαρθρώσεις κατηγοριών, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των σωματείων-μελών μας.

Αναφορικά με τις ομάδες του Συλλόγου μας, οι Γυναίκες μας βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Α’ ΕΣΚΑ, οι Κορασίδες στην όγδοη θέση της Α’ ΕΣΚΑ, οι Νεάνιδες στην ένατη θέση της Α’ ΕΣΚΑ, ενώ οι Νέοι μας είχαν προκριθεί στο Final-4 του Τουρνουά Νέων. Τα Πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων είχαν προλάβει να ολοκληρωθούν, με την ομάδα του Σπύρου Παντελιάδη να κατακτά την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ Εφήβων και αυτή του Τάσου Πομόνη να παραμένει στην Α’ ΕΣΚΑ Παίδων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις μέχρι στιγμής βαθμολογίες όλων των τμημάτων μας στην αντίστοιχη υποκατηγορία κάθε τμήματος στο www.amyntas.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ της ΕΣΚΑ, μετά από τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 της Ένωσής μας.

Σε νέα συνεδρίαση που θα συγκληθεί τις επόμενες ημέρες, το Δ.Σ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, αλλά και για την αναδιάρθρωση αυτών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021), λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των σωματείων-μελών μας.

Οι προτάσεις μπορούν να υποβληθούν με επίσημο έγγραφο, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@eska.gr είτε με απευθείας παράδοση εγγράφου στα γραφεία της Ένωσης (Ύδρας 4, Γαλάτσι) μέχρι την Τετάρτη 13/05.

Τέλος, σχετικά με την διεξαγωγή των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Νεανίδων, μετά από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αναμένουμε τις αποφάσεις της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών-αθλητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Α