Ετοιμάζονται οι υποδομές με όλα τα μέσα

Ευχόμενοι οι καλοκαιρινές διακοπές να έχουν φορτίσει τις μπαταρίες σας για την επόμενη περίοδο και ειδικότερα για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριές μας,

σας ενημερώνουμε ότι από 24 Αυγούστου θα επαναλειτουργήσει η γραμματεία μας για την εγγραφή των παιδιών στις ακαδημίες.

Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές και να πάρουν πληροφορίες για τα τμήματα τα προγράμματα, αλλά και για τα απαραίτητα μέτρα, εξετάσεις και συστάσεις για COVID-19, από τη γραμματεία μας, στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00 (Μαινεμένης 4 , τηλ. 210 76103390 , info@amyntas.gr).

Επίσης ταυτιζόμενοι πλήρως με τις συστάσεις της υγειονομικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους αθλητές που επιστρέφουν από τις διακοπές τους κυρίως να τηρούν το διάστημα των 7 ημερών της αποστασιοποίησης πριν ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους. Αναλυτικότερα οι συστάσεις περιγράφονται στον ακόλουθο σύνδεσμο της ΓΓΑ.

‘Οπως κάθε σεζόν θα λειτουργήσουν αντίστοιχα τμήματα για όλες τις ηλικίες και τμήματα προσχολικής ηλικίας (baby basket), όπου οι προπονητές-τριες, συνδυάζουν το μπάσκετ με την ψυχοκινητική, μαθαίνοντας στα παιδιά δεξιότητες παίζοντας.

Υπεύθυνος επίβλεψης και οργάνωσης των υποδομών είναι ο Θωμάς Καραμπέτσιος. Με οδηγό το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων, ο Θωμάς και οι συνεργάτες του, θα προσπαθήσουν και αυτή τη χρονιά να μεταδώσουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης και να εμφυσήσουν στα παιδιά αρχές όπως η συνεργασία, ο σεβασμός, η ομαδικότητα καθώς και η προσήλωση στην επίτευξη των στόχων πάντα μέσα από ένα ευχάριστο, δημιουργικό προπονητικό περιβάλλον, αλλά κυρίως απόλυτα ασφαλές.

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής θα αρχίσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ενώ των αγωνιστικών τμημάτων την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.