Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Α2 Γυναικών: Κρόνος Αγ.Δημητρίου – Αμύντας

Κυριακή 21 Νοεμβρίου , 13:00

Έκτη στροφή στο πρωτάθλημα και ο Αμύντας μεταβαίνει στο γειτονικό δήμο του Αγίου Δημητρίου για να αντιμετωπίσει τον Κρόνο.

Η ομάδα του όμορου Δήμου έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τις Εθνικές κατηγορίες στις οποίες συμμετέχει ανελλιπώς από το 2008 που κέρδισε την άνοδο στην Α2 ως πρωταθλήτρια του τοπικού της Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ) και με συμμετοχές στην πρώτη τη τάξει κατηγορία (επτά). Η τελευταία άνοδός της στην Α1 πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2018-19 (2η στο Νότιο όμιλο) έπειτα κερδισμένου αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του Βορείου ομίλου ΠΑΣ Γιάννενα. Τη συγκεκριμένη χρονιά ξεκινάει η προϊστορία των δύο ομάδων με 2 επίσημες αναμετρήσεις, ήττα για τις “πορτοκαλί“, με 74-64, στον Άγιο Δημήτριο, αλλά και στον Β’ γύρο στον Υμηττό (41-47), με τη συνολική προσπάθεια των παικτριών της Φρόσω Δρακάκη απέναντι σε μια εκ των διεκδικητών της ανόδου στην Α1 να είναι εξαιρετική.

Την τρέχουσα περίοδο οι γηπεδούχες δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α1 με συνέπεια να αγωνίζονται στην Α2 και στο τιμόνι τις οδηγεί για 2η χρονιά η Νένα Νικολαΐδου, προπονήτρια των υποδομών του Συλλόγου.


κλειστό Αγίου Δημητρίου νέο | Κυριακή 21 Νοεμβρίου | 13:00

ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΑΟ Αμύντας

Διαιτητές: Γεωργόπουλος και Αυγουστόγλου (κομισάριος Ντίνος)


Ενημερωθείτε, επίσης, για τη βαθμολογία τους αγώνες της ομάδα μας, το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά και αναλυτικότερα στοιχεία για το γυναικείο τμήμα, μέσα από τις σελίδες του www.amyntas.gr.


Σας υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν τα μέτρα που καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την είσοδο των φιλάθλων στα κλειστά γυμναστήρια, που θα πραγματοποείται με επίδειξη εντύπως ή μέσω ηλεκτρονικής συσκευής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου. Επίσης η είσοδος ανηλίκων, ηλικίας 13 έως 17 ετών, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη μοριακού διαγνωστικού ελέγχου (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Οι ανήλικοι, έως 12 ετών, θα εισέρχονται με την επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο αριθμός των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθορίζεται επίσης από το αντίστοιχο ποσοστό, που τους αναλογεί, βάση της χωρητικότητας του γυμναστηρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Κυριακή 21 Νοεμβρίου
Ώρα:
13:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου (νέο)
Ελευθερωτών 25
Άγιος Δημήτριος, 17343
+ Χάρτης Google