Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Κορασίδες, Α’ ΕΣΚΑ: Αμύντας – Αθηναϊκός

Σάββατο 16 Οκτωβρίου , 15:30

Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ , Α΄κατηγορία Κορασίδων, 1ος όμιλος.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, στις 15:30, η ομάδα μας των Κορασίδων θα αντιμετωπίσει, ως γηπεδούχος, την ομάδα του Αθηναϊκού Αθλητικού Συλλόγου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ Α’ κατηγορίας Κορασίδων (1ος όμιλος).


κλειστό Υμηττού | Σάββατο 16 Οκτωβρίου | 15:30

ΑΟ Αμύντας – Αθηναϊκός ΑΣ

Διαιτητές: Πετράκης Ιωάννης και Ζωρης Γεώργιος


Σας υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την είσοδο των φιλάθλων στα κλειστά γυμναστήρια. Εκτός του ανώτατου ορίου εισερχομένων φιλάθλων, σύμφωνα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, η είσοδος θα πραγματοποείται με επίδειξη εντύπως ή μέσω ηλεκτρονικής συσκευής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου. Επίσης η είσοδος ανηλίκων, ηλικίας 13 έως 17 ετών, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη μοριακού διαγνωστικού ελέγχου (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Οι ανήλικοι, έως 12 ετών, θα εισέρχονται με την επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, βάση χρόνου προσέλευσης.

Ο αριθμός των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθορίζεται επίσης από το αντίστοιχο ποσοστό, που τους αναλογεί, βάση της χωρητικότητας του γυμναστηρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο 16 Οκτωβρίου
Ώρα:
15:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό γήπεδο Υμηττού “ΠΥΡΚΑΛ”
Ελευθερωτών και Ηλιουπόλεως
Υμηττός, Αττικής 17236 Ελλάδα
+ Χάρτης Google