Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παιδικό, Α’ ΕΣΚΑ: Αμύντας – Εκπαιδευτήρια “Ο Πλάτων”

Τρίτη 09 Νοεμβρίου , 20:00

Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ, Α’ κατηγορία Παίδων (2ος όμιλος)

Συνεχίζει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ για τους Παίδες του Αθλητικού Ομίλου Αμύντα και υποδέχονται στον Υμηττό την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πλάτωνα ώστε να αυξήσουν τις δύο νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν έως τώρα στη σεζόν και να αναρριχηθούν περισσότερο στην κατάταξη.

κλειστό Υμηττού | Τρίτη 9 Οκτωβρίου | 20:00

ΑΟ Αμύντας – Εκπαιδευτήρια “Ο Πλάτων”

Διαιτητές: Κούλης Κωνσταντίνος και Παπαγεωργίου Δημήτριος


Σας υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την είσοδο των φιλάθλων στα κλειστά γυμναστήρια. Εκτός του ανώτατου ορίου εισερχομένων φιλάθλων, σύμφωνα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, η είσοδος θα πραγματοποείται με επίδειξη εντύπως ή μέσω ηλεκτρονικής συσκευής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου. Επίσης η είσοδος ανηλίκων, ηλικίας 13 έως 17 ετών, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη μοριακού διαγνωστικού ελέγχου (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Οι ανήλικοι, έως 12 ετών, θα εισέρχονται με την επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, βάση χρόνου προσέλευσης.

Ο αριθμός των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθορίζεται επίσης από το αντίστοιχο ποσοστό, που τους αναλογεί, βάση της χωρητικότητας του γυμναστηρίου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Τρίτη 09 Νοεμβρίου
Ώρα:
20:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό γήπεδο Υμηττού “ΠΥΡΚΑΛ”
Ελευθερωτών και Ηλιουπόλεως
Υμηττός, Αττικής 17236 Ελλάδα
+ Χάρτης Google