γιορτή λήξης της χρονιάς ..

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό μας γήπεδο η γιορτή λήξης της περιόδου 2016-76. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου, οι προπονητές και προπονήτριές μας, αλλά και τα μέλη μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου και το έργο του επί δεκαετίες, με στόχο τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αυριανών μελών της κοινωνίας μας, με βασικό τίτλο “ΗΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ”. Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σταυριανουδάκης, που αναφέρθηκε στη σχέση Δήμου – Συλλόγου και στην ανταποδοτικότητα αυτού του είδους αθλητισμού στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Έπειτα το μέλος της επιτροπής υποδομών Γεώργιος Καστρινός αναφέρθηκε στις παραμέτρους καλύτερης υποστήριξης των μικρών αθλητών και αθλητριών από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Ολοκληρώνοντας ο γενικός αρχηγός Θωμάς Καραμπέτσιος αναφέρθηκε αναλυτικά στις υποδομές, στην τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από τους προπονητές-ήτριες δίνοντας, στο τέλος της εκδήλωσης και τα αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές και στις αθλήτριές μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πρώην αθλητές μας, που χάσαμε αυτή την χρονιά, Παύλο Ιωάννου, Δημήτρη Αυρηλιώνη, Φώτη Αλεξανδρή, Κώστα Κωνστάντιο και Νάσο Ηλιόπουλο.

Καλή αντάμωση τη νέα περίοδο ..