Η προσπάθεια των Εφήβων δεν ήταν αρκετή για την παραμονή

Η ομάδα Εφήβων του Αμύντα ολοκλήρωσε τον Μάρτιο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2018-2019, χωρίς να καταφέρει την πολυπόθητη παραμονή στην Α’ ΕΣΚΑ.

Τα αγόρια του Σάντρο Μουμούρη τερμάτισαν στην 10η θέση της κατάταξης, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς. Σε συνολικά 22 αγώνες είχαν 6 νίκες, κόντρα στον ΓΣ Απόλλων, ΑΣ Παπάγου (εντός και εκτός έδρας), Τριπλή Κορώνα, Πανερυθραϊκός και Δούκα, όμως, αυτές δεν ήταν αρκετές για να παραμείνουν στην κατηγορία. Πετυχαίνοντας 1116 πόντους στην επίθεση δεχόμενοι 1436 και έχοντας την όγδοη καλύτερη άμυνα, αποχαιρετούν την Α’ ΕΣΚΑ. Τη σεζόν 2019-2020 ο Αμύντας θα αγωνίζεται στη Β’ ΕΣΚΑ Εφήβων, ωστόσο, οι ίδιοι παίκτες θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία, καθώς έχουν το δικαίωμα συμμετοχής αθλητές έως 19 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι μόλις έξι παίκτες της φετινής ομάδας είναι γεννημένοι το 2001 και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι μικρότεροι ηλικιακά. Παράλληλα, οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας στελέχωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και την ομάδα Νέων, η οποία έφτασε ως το Final Four της ΕΣΚΑ.

Δείτε αναλυτικά το φετινό ρόστερ, όλα τα αποτελέσματα κάθε αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ, τις πληροφορίες με τα φύλλα αγώνα όλων των αναμετρήσεων και την τελική βαθμολογία στην αντίστοιχη σελίδα του ιστότοπού μας.

Εφηβικό