Η Βιοκυτταρική πρόγνωση δίπλα μας!

Ο Α.Ο. Αμύντας ανακοινώνει, έναν στρατηγικής σημασίας συνεργάτη για τη δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά που διανύουμε, τη ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ Πρόγνωση, ένα ολοκληρωμένο Διαγνωστικό Κέντρο, την οποία ευχαριστεί για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη της.

Με γνώμονα τον σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και στόχο την αξιοπιστία στην ιατρική διάγνωση, το 2010, ιδρύθηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες ένα ολοκληρωμένο Διαγνωστικό Κέντρο, θέτοντας υψηλούς στόχους για τη διάγνωση και πρόωρη θεραπεία της σύγχρονης Παθολογίας.

Η πείρα των επιστημονικά υπευθύνων του κέντρου, μετά από μακρόχρονη πορεία σε μεγάλα ιατρικά θεραπευτικά ιδρύματα, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό τεχνολογικό εξοπλισμό, συνέβαλε στη ίδρυση της Βιοκυτταρικής, ως κέντρο αναφοράς στην ιατρική πρόληψη.

Γνωρίζοντας, πως συμβάλει στην καλή ψυχολογία του ατόμου, ο χώρος και το περιβάλλον, δημιουργήθηκε ένα νεόδμητο κτίριο, με χρώματα αισιοδοξίας και προσωπικό έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

Η Βιοκυτταρική πρόγνωση, είναι ένα πλήρες ανθρωποκεντρικό διαγνωστικό κέντρο που θέτει υψηλούς στόχους στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόληψης, δημιουργώντας έτσι την ειδοποιό διαφορά του ιδρύματος από άλλα συναφή.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό πλεονέκτημα ότι το κόστος των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας που σας προσφέρει η Βιοκυτταρική Πρόγνωση καλύπτεται από συμβάσεις που έχει συνάψει με όλα τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία: ΕΟΠΥΥ, ΕΥΔΑΠ, ΕΔΟΕΑΠ, ΤΥΠΕΤ, ΓΕΝ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΛ.

Εξειδικευμένο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει και να αναλάβει τις απαραίτητες διαδικασίες με το ασφαλιστικό σας ταμείο ώστε να απαλλαγείτε από κάθε άσκοπη ταλαιπωρία.

Για εσάς που καλύπτεστε από ιδιωτικές ασφάλειες, η γραμματεία της Βιοκυτταρικής αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες κάλυψης του κόστους, ανάλογα με τις δυνατότητες του συμβολαίου σας.

Όσο για εκείνους που δεν καλύπτονται πλήρως ή καθόλου από κάποιον ασφαλιστικό φορέα δημιουργήσαμε ειδικά οικονομικά πακέτα δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να δεχθούν αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Η συνεργασία μας περιλαμβάνει και το μοριακό τεστ για COVID19 σε ειδική τιμή για τους αθλητές αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Dr. Δημήτριο Α. Βήχο για τη συνεργασία.

 

Πληροφορίες Διαγνωστικών Κέντρων

Υμηττός

Παγκράτι

Βύρωνας