Καλδής: «Γνωρίζουμε τη σημασία του γειτονικού ντέρμπι»

Ο Αμύντας υποδέχεται αύριο (7/12, 17:00) το Παγκράτι, στο γειτονικό ντέρμπι της 10ης Αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. Ο Πάνος Καλδής μίλησε στο www.amyntas.gr για τη σημασία αυτής της αναμέτρησης, τα δυνατά σημεία των «Ροσονέρι» και την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ο ταλαντούχος Guard δήλωσε: «Στην Θεσσαλονίκη εμφανιστήκαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα με το Ανατόλια. Δείξαμε ψυχραιμία, όταν ο αντίπαλος αντέδρασε και μείωσε στο καλάθι. Εμείς παραμείναμε πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας και τελικά πήραμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, την οποία χρειαζόμασταν τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά».

Ο 19χρονος αθλητής του Συλλόγου μας, τόνισε, επίσης: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Παγκρατίου. Είναι μια ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους με εμάς και το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Το γεγονός οτι είναι γειτονικό ντέρμπι το καθιστά υψηλότερης σημασίας. Το Παγκράτι στηρίζεται στο γρήγορο ρυθμό που επιβάλει στον αντίπαλο και σε ατομικές ενέργειες. Εμείς θα πρέπει να μην… πέσουμε στις «παγίδες» που κρύβει αυτό το ματς και στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίσουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μαζί με το κόσμο μας».