Ολοκληρώθηκε το AmyntasBC 3×3 Hoops Project

Αυλαία στο AmyntasBC 3×3 Hoops Project το προηγούμενο ΣαββατοΚύριακο στο κλειστό του Υμηττού. Το εγκεκριμένο 3×3 από τη FIBA, που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, αγκαλιάστηκε την τελευταία του ημέρα από τα μεγάλα παιδιά που με το πάθος τους συντέλεσαν στη διεξαγωγή συναρπαστικών αγώνων με πολύ καλό θέαμα. Κυριάρχησε η προσπάθεια και η ευγενής άμιλλα από ομάδες αγοριών ηλικίας από 36 έως 99 ετών με τις ονομασίες Daddy cool, Old boys, Young Veterans, Barceliwma κλπ..

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας ήταν ο τελικός ανάμεσα στους Dark chocolate με μέλη τους Αλέκο Καστρινό, Παναγιώτη Μιχαλαριά, Γρηγόρη Ρούσσο και Ηλία Τσίντζα με την ομάδα των Young Veterans που την αποτελούσαν οι Χρήστος Παπανικολάου, Νίκος Τσαπατσάρης, Πέτρος Φούκος και Πέτρος Χιουτακάκος. Νικητής με σκορ 21-11 η ομάδα των Young Veterans και με καθοριστικό παράγοντα της νίκης την ευστοχία της στα τρίποντα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το διαγωνισμό τριπόντων την 1η θέση του οποίου κατέκτησε ο Ηλίας Τσίντζας με 12 στα 20 εύστοχα τρίποντα. Δεύτερος του τελικού ο Γιώργος Βιδάκης με 11 στα 20 και τρίτη συμμετοχή στον τελικό ο Νίκος Τσαπατσάρης με 8 στα 20.

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές, αλλά και στους συμμετέχοντες στους τελικούς κυριαρχώντας από όλους η ευχή “και του χρόνου”.

Ο Αμύντας ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους θεατές το προσωπικό που υποστήριξε τη διοργάνωση και φυσικά, τους τρεις χορηγούς, την Wilson, την HOME & HOTEL DECO και την Βίκος.

Ραντεβού στο επόμενο 3×3 τουρνουά μας …