Δρακάκη Φρόσω

profileimage

drakaki-09drakaki-froso-01Η Φρόσω Δρακάκη είναι προπονήτρια του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου μας για δέκατη συνεχόμενη χρονιά.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΣΟΕ) και απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει πτυχίο Αγγλικής  (Proficiency) και γερμανικής γλώσσας (Mitelstuffe).

Είναι Απόφοιτος της Σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απο το 2005.

Στην ομάδα μας εργάζεται από το 2006 στο τμήμα των παγκορασίδων και από το 2008 και στο κορασίδων. Από τον Ιανουάριο του 2008 ανέλαβε την ομάδα των γυναικών και είναι μαζί μας για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους, πανηγυρίζοντας την άνοδο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ την περίοδο 2009-10 και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑ, την περίοδο 2015-2016, για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου τμήματος. Επίσης κατέκτησε την περίοδο 2017-18 το Κύπελλο ΕΣΚΑ, το δεύτερο στην ιστορία μας.

Ως παίχτρια συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ των ομάδων Α.Ο. Παγκρατίου, Α.Ο. Πρωτέα, Α.Ο. Αμύντα και Α.Ο. Πανιωνίου Άργους. Με τον Αμύντα, έχει δύο ανόδους ως παίχτρια, από τη Γ’ στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ γυναικών.
Τέλος είχε συμμετοχή στα κλιμάκια της Εθνικής Κορασίδων.