Προπονήσεις στο γήπεδο ξανά …

Επιστροφή στις προπονήσεις και για τις γυναίκες μας καθώς η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ άναψε το πράσινο φως, με σεβασμό και τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μετά από 7 και πλέον μήνες αγωνιστικής αποχής, οι αθλήτριες της ομάδας του Υμηττού προσπαθούν να ξαναθυμηθούν το παρκέ, μέσα από τις προπονήσεις στο γήπεδο και οι εντυπώσεις τους αποτυπώνονται στις δηλώσεις των αρχηγών της ομάδας και επί πολλά χρόνια μελών της, Μαντώ Ντάνου και Ρούλα Αθανασούλα που μας μίλησαν για όλα.

Η Ρούλα, εκτός της επανεκκίνησης, μας μίλησε για την αγάπη για το μπασκετάκι και την αναμονή της κανονικότητας: Επιστροφή στο γήπεδο μετά από τόσους μήνες, στο κλειστό του Αμύντα, στο αγαπημένο μας μπασκετάκι! Είμαστε ενθουσιασμένες για την επανέναρξη των προπονήσεων, που είμασταν σε αναμονή για το “πράσινο φως” αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Με προσοχή και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, λόγω της πανδημίας, έχουμε ξεκινήσει τη μεταβατική περίοδο που σίγουρα, για αρχή, είναι περίεργη σε σχέση με άλλες χρονιές, όμως μας βρίσκει σε αρκετά καλή κατάσταση και με περισσότερο όρεξη για δουλειά. Εύχομαι πραγματικά να έχουμε πρώτα απ’ όλα υγεία, να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα έτσι ώστε να μπορεί να απολαύσει όσα ο καθένας ότι αγαπάει!!”

Στη συνέχεια η Μαντώ μας ανέφερε επίσης για την αποχή τονίζοντας και το κλίμα που επικρατεί στη ομάδα: Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ξεχαστεί το παρκέ του Αμύντα μετά από 12 χρόνια στην ομάδα αλλά μας είχε λείψει αρκετά μπορώ να πω χα χα…, ελπίζω αυτό που διανύουμε να είναι το τέλος αυτής της δύσκολης κατάστασης που κληθήκαμε όλοι να αντιμετωπίσουμε και να μπορώ να πω το «τέλος καλό όλα καλά». Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα αλλά κυριαρχεί η αγάπη για το μπάσκετ και για την παρέα-οικογένεια που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια! Ευτυχώς στις προπονήσεις είμαστε όλες, κάτι που σημαίνει ότι όπως νιώθω εγώ νιώθουν και οι υπόλοιπες! Λίγο πολύ όλες μας προσπαθήσαμε να συντηρήσουμε τη σωματική και φυσική μας κατάσταση παρά την αποχή των 8 μηνών! Ομολογώ ότι οι πρώτες προπονήσεις έχουν δείξει ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Εύχομαι όλα να πάνε καλά,να έχουμε υγεία πάνω από όλα και ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει!