.. συγχαρητήρια

Συγχαρητηρία στις Καράντζαλου Ζωή και Μπράβου Αναστασία.

Συγχαρητήρια στους  Γούση Ιάσονα, Καλογεράκη Μανώλη, Κεφαλά Αλέξανδρο, Λιγνό Κωνσταντίνο, Μέλιο Αριστοτέλη, Παρασκευόπουλο Γεώργιο και Πόθο Κωνσταντίνο.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας που πέτυχαν, μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Νιώθουμε περήφανοι και “αρωγοί” στην προσπάθειά τους, σκεφτόμενοι τη συνεχή υπενθύμιση και προτροπή από την πρώτη ημέρα που ήρθαν στο γήπεδο και από την πρώτη προπόνηση “πρώτα τα μαθήματα..”. Το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας των “παιδιών” μας, μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Η επιβράβευση της κοπιαστικής σας προσπάθειας, σας ανοίγει νέους ορίζοντες και ευχόμαστε να οδηγηθείτε σε νέες επιτυχίες.

Στους μαθητές και μαθήτριες που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, εύχομαστε καλή δύναμη στις προσπάθειές τους και μεγάλη θέληση στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους τους γονείς που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των παιδιών και τους στηρίζουμε μέσα από την καρδιά μας.

Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.

.. καλή συνέχεια ..