Συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις ..

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα των καρδιολογικών εξετάσεων, στα πλαίσια του ελέγχου υγείας των αθλητών και αθλήτριών μας. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, για όσους και όσες δεν έχουν προλάβει να εξεταστούν. Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 9:00 π.μ. και για τον προγραμματισμό τους πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με τη γραμματεία του Συλλόγου (ανοιχτό γήπεδο – Μαινεμένης 4 , 17237 , Υμηττός – Δευ-Παρ 18:00-20:00 , τηλ./fax : 210 7610339).

Το πρόγραμμα εκπονήθηκε από το Σύλλογό μας με ιδιαίτερη ευαισθησία προς όλα τα μέλη του, με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένης ιατρικής υποστήριξης με ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Πραγματοποιούνται διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις μας, προοσπαθώντας κυρίως να αναδείξουμε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Καρδιολογικό-Υπερηχογραφικό Κέντρο ‘’Καρδιοανάλυσις’’, το οποίο λειτουργεί από το 2008 στη Νέα Σμύρνη.
Αναλυτικότερα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εξετάσεις :
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
  • Triplex καρδιάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
  • Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης, δελτίων υγείας καθώς και σχολικών βεβαιώσεων, στους αθλητές-τριες.
  • Τακτοποίηση δελτίων για την ομοσπονδία.
Στις εξετάσεις είναι δυνατόν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειας του κάθε αθλητή-τριας, με την ίδια προνομιακή τιμή, ενώ ισχύουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους γονείς των αθλητών, σε όλες τις καρδιολογικές και υπερηχογραφικές εξετάσεις.
Επιπλέον ισχύουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για γενική εξέταση αίματος και χοληστερίνης σε συνεργασία με τα διαγνωστκά κέντρα της AFFIDEA Ευρωιατρικής (Κηφισιά, Ψυχικό, Δάφνη, Πειραιάς, Βάρη) και την κλινική ΙΑΣΙΟ στην Καλλιθέα η οποία μας παρέχει ειδική έκπτωση 15% σε όλες τις ορθοπεδικές επεμβάσεις αποκατάστασης των αθλητών.