Το ημερολόγιο του Αμύντα για το 2020

Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού παρουσιάζει το επετειακό ημερολόγιο για το 2020, έτος κατά το οποίο ο Σύλλογος μας συμπληρώνει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, και σας καλεί να το προμηθευτείτε!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο ημερολόγιο «παρελαύνουν» όλα τα τμήματα του Συλλόγου, από τους Άνδρες και τις Γυναίκες μας ως τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα των ακαδημιών μας, ενώ «συστήνονται» στους φιλάθλους μας όλοι οι χορηγοί και οι υποστηρικτές μας, οι οποίοι στέκονται ακούραστα στο πλευρό μας καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η φετινή έκδοση του ημερολογίου μας, 36η στην ιστορία, μάλιστα, είναι αφιερωμένη στη μνήμη των παλαιών αθλητών του Συλλόγου μας, Τάσου Σκαρπαθάκη και Θανάση Καλούδη. Παράλληλα, υπάρχει αφιέρωμα στις αγωνιστικές περιόδους του 1969-1970 και 1992-1993. Αποκτώντας το ημερολόγιο μας θα μπορείτε να κρατήσετε «ζωντανές» τις αναμνήσεις τις φετινής σεζόν και να ενισχύσετε την προσπάθεια των ομάδων μας.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να το προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου μας στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από 18:00 έως 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας , τηλ. 210 76103390) και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.