Βετεράνοι: Στο 1-1 η σειρά, μια νίκη από το Final Four

Ο Αμύντας πήγε τη σειρά των PlayOff στο 1-1 και βρίσκεται μια νίκη μακριά από το Final Four του Πρωταθλήματος της Α1 Σ/Κ της ΕΚΑ!

Η ομάδα των Βετεράνων μας στην πρώτη συμμετοχή της στη διοργάνωση κέρδισε την πρόκρισή της στα PlayOff, ενώ έχει εξασφαλίσει και την παραμονή της στην Κατηγορία. Στο πρώτο ματς της σειράς των PlayOff ο Αμύντας γνώρισε την ήττα από την Salfo με σκορ 46-42 στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, χτες στο Κλειστό του Υμηττού πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 57-50. Αν και η ομάδα μας ξεκίνησε αγχωμένη στο πρώτο ημίχρονο, βρισκόμενη πίσω ακόμη και με διψήφιο αριθμό πόντων, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο μισό. Οι Βετεράνοι μας  έδειξαν στο χτεσινό παιχνίδι το πείσμα και τη θέλησή τους και πλέον θα τα δώσουν… όλα στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (18/5, 20:15, ΟΑΚΑ 1).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός της ομάδας, Ηλίας Τσίντζας, δήλωσε στο www.amyntas.gr: «Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν δίπλα μας στο παιχνίδι! Η παρουσία των φίλων και των παιδιών μάς έδωσε ιδιαίτερο χρώμα! Σήμερα κάναμε όσα ακριβώς είπαμε με καθαρό μυαλό και ηρεμία, ακόμα και όταν το ματς στο ξεκίνημα έφυγε υπέρ των αντιπάλων. Ξεχνάμε αυτό το ματς αμέσως και πάμε σε 2 εβδομάδες για το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι! Και αυτό το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα το κερδίσει ο πιο έτοιμος σε επίπεδο συγκέντρωσης».