Βετεράνοι – Το πιο όμορφο ξεκίνημα για το 2020

Σε ένα ματς που αποτέλεσε διαφήμιση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα της Α1 αλλά και του πραγματικού αθλητισμού, η ομάδα μας την Κυριακή αντιμετώπισε την Ηλιούπολη εκτός έδρας. Στο παιχνίδι αυτό που αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές και των 2 ομάδων, ξεχώρισαν οι πολύ μπασκετικές φάσεις, το “fair play” και το ήθος των 2 ομάδων.
Για την ιστορία η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 65-54, αλλά αυτό που μένει από αυτό το ματς είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους Βετεράνους Αθλητές και η συνεστίαση όλων μετά το ματς, σε στέκι της περιοχής.
Ο αρχηγός της ομάδας μας Ηλίας Τσίντζας θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι: ‘’To ματς της Κυριακής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους κάνουν ερασιτεχνικό αλλά κυρίως πραγματικό αθλητισμό! Είναι μεγάλη χαρά να συναντάς τόσο καλούς φίλους ετών στο παρκέ και να θυμάσαι τα παλιά! Μακάρι στο μέλλον και όλες οι ομάδες του ΕΚΑ να καταλάβουν τον πραγματικό σκοπό αυτού του πρωταθλήματος και κάθε Κυριακή σε όλα τα γήπεδα να επικρατεί ανάλογη ατμόσφαιρα! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας από την Ηλιούπολη και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο το υπέροχο βράδυ. Καλή χρονιά σε όλους με Υγεία, για να συνεχίζουμε με χαρά να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.’’
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας μας στη σελίδα των ειδήσεων των Παλαιμάχων στο amyntas.gr.