Ιατρική υποστήριξη.

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο Σαββατοκύριακο των καρδιολογικών εξετάσεων, στα πλαίσια του ελέγχου υγείας των αθλητών και αθλήτριών μας. Το πρόγραμμα, για άλλη μία χρονιά, έχει εκπονηθεί από το Σύλλογό μας με ιδιαίτερη ευαισθησία προς όλα τα μέλη του, με σκοπό την παροχή αναβαθμισμένης ιατρικής υποστήριξης με ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Την τρέχουσα περίοδο καλύπτει και την έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή, που είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες.

Η εξέταση περιλαμβάνει :

  • Υπέρηχο τρίπλεξ καρδιάς
  • Καρδιογράφημα
  • Σωματομετρικές εξετάσεις (ύψος, βάρος, άνοιγμα άνω άκρων)
  • Ανάλυση σύστασης σώματος
  • Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων
  • Τακτοποίηση δελτίων και κάρτας υγείας για την ομοσπονδία

Στην εξέταση μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειας του κάθε αθλητή και αθλήτριας.

Όσοι γονείς επιθυμούν να κάνουν τις εξετάσεις εκτός συλλόγου σε δικό τους γιατρό (του δημοσίου ή ιδιώτη) θα πρέπει να περάσουν από τη γραμματεία του Συλλόγου προκειμένου να προμηθευτούν την κάρτα υγείας και να τη συμπληρώσει ο καρδιολόγος ιατρός τους.

(Για όσους γονείς επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν μέρος σε επιπλέον εργομετρικές εξετάσεις που θα γίνουν από ειδικούς εργοφυσιολόγους).

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 3 Σεπτεμβρίου 2018 δεν μπορεί κανένας αθλητής-τρια του Συλλόγου να συμμετέχει ούτε στις προπονήσεις ούτε στους αγώνες της ομάδας, αν δεν έχει προσκομίσει την κάρτα υγείας του στη γραμματεία. Αυτή η απόφαση της Διοίκησης του Συλλόγου, είναι σε πλήρη εναρμόνιση με την υπουργική απόφαση που προαναφέρθηκε και κοινοποιήθηκε στο Σύλλογό μας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και δεν μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση.

Γραμματεία Συλλόγου και Ακαδημιών : Αγάθη Χάρπαλη , (ανοιχτό γήπεδο) Μαινεμένης 4 , 17237 , Υμηττός , Αθήνα Δευ-Παρ 18:00-20:00 , τηλ./fax : 210 7610339 , info@amyntas.gr

Υπεύθυνος Ακαδημιών : Θωμάς Καραμπέτσιος (M.Sc.in Sports Administration & Management) , tkarabet@amyntas.gr