Α2 Ανδρών: Στους καλύτερους του Α’ Γύρου Ζούπας και Κουκουνιάς

Στους κορυφαίους παίκτες της Α2 Ανδρών συγκαταλέγονται ο Λεωνίδας Ζούπας και ο Πάνος Κουκουνιάς, μετά την ολοκλήρωση της Α’ Γύρου της διοργάνωσης.

Ο Αμύντας βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο φινάλε του πρώτου μισού του Πρωταθλήματος, έχοντας 9 νίκες και 6 ήττες – θέση που οδηγεί στα Play-Off. Ο αρχηγός της ομάδας μας, Λεωνίδας Ζούπας, είναι για μια ακόμη χρονιά ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών. Μετά το «διπλό» επί του Ιπποκράτη στην Κω και το τέλος της 15ης Αγωνιστικής, ο έμπειρος guard βρίσκεται στο Top-5 του Πρωταθλήματος σε κλεψίματα και assists. Αναλυτικότερα, ο Λεωνίδας Ζούπας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της καλύτερης «πεντάδας» με 25 κλεψίματα σε δεκαπέντε αγώνες. Επίσης, βρίσκεται στην τρίτη θέση σε assists, έχοντας βοηθήσει τους συμπαίκτες του να σκοράρουν 82 φορές μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ο Πάνος Κουκουνιάς, ο οποίος πραγματοποιεί, επίσης, μια μεστή σεζόν, «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση στην κατηγορία των κοψιμάτων. Ο έμπειρος forward των «πορτοκαλί» έχει κάνει 11 block στον Α’ Γύρο της Α2.

Μπορείτε πάντα να βλέπετε αναλυτικά όλα τα ατομικά στατιστικά του Πρωταθλήματος της Α2 στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρησης.