Αύριο τα Προκριματικά για την F1 VelociTeam

Αύριο το πρωί στο The Mall Athens ξεκινά ο 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός F1 in Schools, με τη συμμετοχή της VelociTeam, ομάδα μαθητών του 1ου Λυκείου Υμηττού και αθλητών του Αμύντα.

Το 1ο Λύκειο Υμηττού, αλλά και τον Σύλλογό μας, θα εκπροσωπήσουν αύριο ο Ευθύμης Καραγκούνης και η Έλενα Καραδήμου στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1 in Schools, ο οποίος ξεκινά αύριο στον 4ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι. Οι νεαροί αθλητές του Αμύντα, μαζί με το συμμαθητή τους, Αντώνη Καραβαγγέλη, τον φοιτητή πλέον, Θωμά Ρίζο, και υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Πληροφορικής, Αναστασίας Μπεγέτη, φιλοδοξούν να περάσουν με επιτυχία την προκριματική φάση που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Η VelociTeam έχει δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να ανταγωνιστεί πολλές ομάδες μεγάλων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της. Ο Αμύντας στηρίζει φέτος την προσπάθεια των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Υμηττού, ως χορηγός επικοινωνίας.

Stay tuned🚀 #VelociTeam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VelociTeam_1o_GEL_Ymittou (@f1velociteam) στις

Παράλληλα με τη σχεδίαση του μοντέλου του μονοθεσίου της Formula 1, οι διαγωνιζόμενοι έχουν δημιουργήσει την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, σελίδα στο Facebook και στο Instagram, από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε με αμεσότητα για τα νέα της ομάδας στο διαγωνισμό.