Διαμαντόπουλος: “Μας ταιριάζουν τα δύσκολα”

Ο Σύλλογός μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αμαρούσιου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης Αγωνιστικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι (28/11, 19.00) εξ αιτίας του προβλήματος ηλεκτροδότησης του κλειστού της Πυρκάλ. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος μας μίλησε για το τρίτο συνεχόμενο «διπλό» στην Πάτρα και την επικείμενη αναμέτρηση.

«Προσπαθούμε να μην ζυγίζουμε τα μάτς με το αν είναι εντός ή εκτός έδρας και να έχουμε την ίδια ένταση και συγκεντρωση ανεξάρτητως γηπέδου. Στην Πάτρα ξέραμε ότι υπάρχει μια γενική αναταραχή λόγω των εσωτερικών τους υποθέσεων και ήμασταν ακόμα πιο έτοιμοι γιατί συνήθως αυτές οι καταστασεις συσπείρωνουν τις ομάδες. Αν και η Πάτρα μπήκε λίγο μούδιασμενα στη συνέχεια έκλεισε τη διαφορά που εμείς φτιάξαμε στο πρώτο μέρος κι όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν ντέρμπι. Ωστόσο εμείς είχαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα στο τέλος και φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε για να φύγουμε τελικά με τη νίκη» μας ανέφερε αρχικά ο έμπειρος forward της ομάδας μας.

Στη συνέχεια ο Σπύρος σχολίασε την αναπροσαρμογή του προγράμματος: «Το πρόγραμμα μας έχει γίνει άνω κάτω λόγω της συμμετοχής του προπονητή του Αμαρουσίου στην Εθνική Γυναικών και λόγω του προβλήματος ηλεκτροδότησης του γηπέδου μας. Πιο πολύ έχει ταραχθεί η καθημερινότητα των προπονησεων μας. Προπονούμαστε σε ένα γήπεδο που μας είναι ξένο και προσπαθούμε να κρατάμε τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε. Ωστόσο είμαστε ομάδα που δεν ψάχνει δικαιολογίες και τα δύσκολα μας ταιριάζουν…. Όσο δεν μας γίνονται όμως συνήθεια».

Τέλος, για τον επόμενό μας αντίπαλο ανέφερε: «Το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα της φετινής Α2 και αυτό που έχει να προτάξει είναι ο ενθουσιασμός του μαζί με το γρήγορο μπάσκετ που παίζουν. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο κομμάτι της άμυνας γιατί υπάρχουν παιδιά με ταλέντο και επαφή με το καλάθι και να εκτελέσουμε το πλάνο που έχουμε για την επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε το μάτς».