Ενισχύεται στον τομέα της Επικοινωνίας ο Αμύντας

Η Διοίκηση του Α.Ο. Αμύντα Δάφνης-Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Μυρτώ Τσιτσιού, η οποία θα ενισχύσει το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ομάδας.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Ήτζος, θα διαθέτει πλέον μία πολύτιμη συνεργάτη στον τομέα της Επικοινωνίας και του Αθλητικού Ρεπορτάζ. Στόχος του ανανεωμένου Τμήματος επικοινωνίας του Συλλόγου θα είναι η έμφαση στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας και στα Social Media.

Η Μυρτώ Τσιτσιού γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1996, μεγάλωσε στη γειτονιά μας και παρακολουθούσε τον Αμύντα από τα εφηβικά της χρόνια. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογραφικά έχει εργαστεί στην εφημερίδα «Γνώμη» της ελληνικής κοινότητας του Καναδά, στο www.basketworld.gr, στο www.theathletes.gr και στο Eurohoops Greece. Είναι υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του LG AegeanBall Festival από το 2016 έως σήμερα. Πέρυσι εργάστηκε στον Εθνικό Πειραιώς (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών) ως Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο έναρξης της νέας συνεργασίας η Μυρτώ Τσιτσιού δήλωσε: «Η επικοινωνία και οι Δημόσιες Σχέσεις στον Αθλητισμό είναι ένας σύγχρονος τόσο επαγγελματικός, όσο και ακαδημαϊκός κλάδος. Ωστόσο, στην Ελλάδα δεν έχει δωθεί η δέουσα έμφαση. Το γεγονός ότι ο Αμύντας κατανοεί την αναγκαιότητα του νέου αυτού φαινομένου αποδεικνύει μεταξύ άλλων τον επαγγελματισμό και την διορατικότητα του. Είμαι πολύ χαρούμενη που η άφιξη μου στην ομάδα συνδυάζεται με την ταυτόχρονη συμμετοχή Ανδρών και Γυναικών στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες για όλα τα τμήματα!»