Επανεκκίνηση των αγώνων

Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Αμύντα, μετά την πρόσφατη διακοπή λόγω της πανδημίας και τα τμήματα των Παίδων και Εφήβων υποδέχονται στον Υμηττό τα αντίστοιχα της Δάφνης Δαφνίου στα πλαίσια της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Αναλυτικότερα, στην Αρχική σελίδα του amyntas.gr και στην ενότητα Επόμενοι αγώνες παρουσιάζεται το χρονοδιάγραμμα των επερχόμενων αγωνιστικών, μετά τον επαναορισμό τους. Αναλυτικότερα, οι αγώνες των τμημάτων του Ανδρικού και του Γυναικείου στην Α2 Εθνική κατηγορία, των τμημάτων του Εφηβικού, Παιδικού και Κορασίδων στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας ΕΣΚΑ, αλλά και των Νέων στο αντίστοιχο τουρνουά της ΕΣΚΑ.

Στην αναφορά του αγώνα υπάρχουν εκτός τις βασικές πληροφορίες (κατηγορία, ημερ/νία, ώρα, διαιτητές, κλπ), η δυνατότητα εμφάνισης χάρτη με την τοποθεσία του γηπέδου, οι ιστοσελίδες των αντιπάλων, ενημέρωση για τυχόν διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση, επεξήγηση των μέτρων εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά κυρίως – για τις πρώτες ομάδες – ανάλυση του αντιπάλου, της προϊστορίας των αναμετρήσεων και ενημέρωση για τη βαθμολογία, τους αγώνες, το πρόγραμμα και το ρόστερ.