ετήσιο ημερολόγιο του Συλλόγου μας

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκεται το ετήσιο ημερολόγιο του Αθλητικού Ομίλου Αμύντα για το 2017, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Παύλου Ιωάννου, Δημήτρη Αυρηλιώνη και Φώτη Αλεξανδρή.

Στις σελίδες του υπάρχουν φωτογραφίες από τα αγωνιστικά τμήματα, τα τμήματα των υποδομών, αλλά και από τα πρωταθλήματα των περιόδων 1966-67 και 1988-89 της Ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας που στάθηκαν δίπλα μας και είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλες τις ενέργειές μας. Το λιγότερο που μπορούμε είναι να συστήσουμε σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους μας να τους προτιμούν για την κάλυψη των αναγκών τους.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να το προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου μας στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από 18:00 έως 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας , τηλ. 210 76103390) και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ολοκληρώνοντας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας εύχονται ένα δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία και χαμόγελα.