Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Elite League: Μαρούσι – Αμύντας

Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2022 , 17:00

Στο Μαρούσι πηγαίνει ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, (Σάββατο 3/12 , 17:00) για την 9η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με στόχο τη νίκη και την αναρρίχηση στην κατάταξη της κατηγορίας.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει ρεκόρ νικών/ηττών 5/3 τη φετινή σεζόν. Την προηγούμενη χρονιά η ομάδα του Υμηττού επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Α2, με 64-59 εντός έδρας και με 73-86, για την 5η αγωνιστική του Β’ γύρου, στο κλειστό του “Αγίου Θωμά”.

Την ιδιαίτερη σεζόν 2020-21 διεξήχθει μία ιδιαίτερα συναρπαστική αναμέτρηση για τον Α’ γύρο στον Υμηττό (64-63), μετά την επανεκκίνηση, που κρίθηκε με buzzer beater στα τελευταία δευτερόλεπτα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης, η προϊστορία των αναμετρήσεων που αποτυπώνεται αναλυτικότερα στο pre-game της συγκεκριμένης αναμέτρησης, που ξεκινάει το 1952.

Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία και το ρόστερ οδηγεί για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Σκαραφίγκας.


κλειστό “Αγ.Θωμά” | Σάββατο 3 Δεκεμβρίου | 17:00
ΓΣ Αμαρουσίου – ΑΟ Αμύντας

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Φραγκούλη και Γεράνιος (κομισάριος Μωυσιάδης)


Ακολουθήστε τον Αμύντα στη σελίδα του στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι, όπως και να μαθαίνεται για την πορεία της αναμέτρησης.
Εγγραφείτε, επίσης, με μία απλή κίνηση, στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Υμηττού, με το κουμπί εγγραφής και καταχωρώντας το email σας και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικότερα βίντεο, που δημοσιεύονται, αλλά και να δείτε όλους τους αγώνες των “πορτοκαλί“. Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε το καμπανάκι ειδοποιήσεων για να αλλαχθεί σε καμπανάκι που κουδουνίζει .

Ενημερωθείτε, επίσης, για τις ειδήσεις, τη βαθμολογία τους αγώνες της ομάδα μας, το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά και αναλυτικότερα στοιχεία για το ανδρικό τμήμα, μέσα από τις σελίδες του www.amyntas.gr.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα:
17:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό Αγίου Θωμά Αμαρουσίου
Νιόβης και Διονύσου
Αμαρούσιο, Αττικής 15124 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
210 6108897