Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κύπελλο Ελλάδας: Αμύντας – Παναθηναϊκός

Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 , 21:00

Μετά τις δύο προκρίσεις ο Αμύντας αντιμετωπίζει στον Υμηττό τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινες που είναι το πρώτο γυναικείο τμήμα μπάσκετ που ιδρύθηκε στην Ελλάδα (1937), θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου και παράλληλα με το πρωτάθλημα της Α1, συμμετέχουν και στο Eurocup, στη φάση των ομίλων.

Στο τιμόνι της ομάδας του Παναθηναϊκού είναι η Ελένη Καπογιάννη για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο.


κλειστό Υμηττού | Σάββατο 9 Οκτωβρίου | 21:00

ΑΟ Αμύντας – Παναθηναϊκός ΑΟ

Διαιτητές: Ουσταμπασίδης, Καλογριάς και Χριστοδουλάκης (κομισάριος Γολεγού)


Σας υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την είσοδο των φιλάθλων στα κλειστά γυμναστήρια. Εκτός του ανώτατου ορίου εισερχομένων φιλάθλων, σύμφωνα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, η είσοδος θα πραγματοποείται με επίδειξη εντύπως ή μέσω ηλεκτρονικής συσκευής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου. Επίσης η είσοδος ανηλίκων, ηλικίας 13 έως 17 ετών, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη μοριακού διαγνωστικού ελέγχου (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Οι ανήλικοι, έως 12 ετών, θα εισέρχονται με την επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, βάση χρόνου προσέλευσης.

Ο αριθμός των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας καθορίζεται επίσης από το αντίστοιχο ποσοστό, που τους αναλογεί, βάση της χωρητικότητας του γυμναστηρίου.

Επίσης για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας δεν είναι σε ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί δικτυακά μέσα από το κανάλι στο Youtube, ύστερα και από την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ότι μπορούμε προς τους φιλάθλους μας!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021
Ώρα:
21:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , , ,

Χώρος Διεξαγωγής

κλειστό γήπεδο Υμηττού “ΠΥΡΚΑΛ”
Ελευθερωτών και Ηλιουπόλεως
Υμηττός, Αττικής 17236 Ελλάδα
+ Χάρτης Google