Γιγουρτάκη: «Ευκαιρία να δείξουμε τι παραπάνω μπορούμε»

Ο Αμύντας θα φιλοξενήσει αύριο (10/2, 18.00) στο Κλειστό του Υμηττού τον ΕΦΑΟΖ για την 13η Αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Η Νίκη Γιγουρτάκη μίλησε στο www.amyntas.gr για την πρώτη νίκη του Α’ Γύρου στα Χανιά και την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Ζωγράφου, την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχικά, η 22χρονη παίκτρια του Αμύντα σχολίασε το ματς στην Κρήτη «Τη συγκεκριμένη νίκη την χρωστούσαμε στον εαυτό μας, καθώς στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν ακόμα έτοιμες, αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας. Δεν ξεκινήσαμε καλά και κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ξεκινώντας το τρίτο δεκάλεπτο επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, κάναμε αυτό για το οποίο είχαμε δουλέψει και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρίθηκε στο ποιος το ήθελε περισσότερο, κι εμείς το θέλαμε πραγματικά πολύ».

Για το αυριανό παιχνίδι η Νίκη Γιγουρτάκη δήλωσε: «Ο ΕΦΑΟΖ είναι μια δυνατή ομάδα, ανώτερη βαθμολογικά από εμάς, που βασιζέται κυρίως στον ψηλό της κορμό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δουλέψαμε πάνω σε αυτό και αν καταφέρουμε να το πραγματώσουμε την Κυριακή, σε συνδυασμό με ένα καλό πρόσωπο και τον αστάθμητο παράγοντα τύχη με το μέρος μας, είναι στο χέρι μας να κάνουμε την έκτη μας νίκη. Νιώθουμε πάντα καλά όταν παίζουμε στο “σπίτι” μας και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε».