Γιορτάσαμε τη λήξη της χρονιάς όλοι μαζί

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό μας γήπεδο η γιορτή λήξης της περιόδου 2018-19. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι αθλήτριες και οι αθλητές όλων των τμημάτων, οι προπονήτριες και οι προπονητές μας, τα μέλη μας, αλλά και φίλες-οι του Συλλόγου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου και το έργο του επί δεκαετίες, με στόχο τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αυριανών μελών της κοινωνίας μας, πάντα με κριτήριο το “ΗΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”. Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σταυριανουδάκης και υποψήφιος βουλευτής, που αναφέρθηκε στη σχέση Δήμου – Συλλόγου και στην ανταποδοτικότητα αυτού του είδους αθλητισμού στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Έμφαση δόθηκε σε αυτή τη σχέση και από το νέο εκλεγμένο Δήμαρχο Αναστάσιο Μπινίσκο.

Έπειτα ο πρόεδρος της επιτροπής υποδομών Γεώργιος Καστρινός αναφέρθηκε στις παραμέτρους καλύτερης υποστήριξης των μικρών αθλητριών και αθλητών από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός των Υποδομών Θωμάς Καραμπέτσιος αναφέρθηκε αναλυτικά στις υποδομές, στην τεχνική ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη που παρέχεται από τους προπονήτριες-ητές, δίνοντας τα αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά και αναφέρθηκε αναλυτικά στο καλοκαιρινό camp που θα πραγματοποιηθεί από 18 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις μας.

Ολοκληρώνοντας ο πρόεδρος του Συλλόγου απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση σε όσες και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συμβούλιο του Συλλόγου και ανανέωσε το ραντεβού όλων μας για την επόμενη περίοδο.

(από αριστερά) Γιάννης Ηλιόπουλος (γεν.γραμματέας), Άγγελος Ζούπας (πρόεδρος), Γιώργος Καστρινός (ταμίας), Μιχάλης Σταυριανουδάκης (Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού), Χρήστος Παπανικολάου (γεν.αρχηγός), Γιώργος Ήτζος (Δημ.Σχέσεις), Απόστολος Ζαφειρόπουλος (μέλος ΔΣ)