Καλλιώρα: «Να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά για να διατηρήσουμε ελπίδες παραμονής»

Ο Αμύντας ταξιδεύει απόψε για την Κρήτη, όπου αύριο (14/4, 13.00) θα αντιμετωπίσει το Αρκάδι Ρεθύμνου για την 21η Αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Η Εύα Καλλιώρα μίλησε στο www.amyntas.gr για τη νίκη επί του Πελασγού, τις πιθανότητες παραμονής και το τελευταίο εκτός έδρας ματς της σεζόν, αλλά και το φιλανθρωπικό παιχνίδι της ομάδας μας με την Εθνική Ενόπλων.

Αρχικά, η έμπειρη Guard/Forward του Αμύντα ανέφερε αρχικά: «Στο παιχνίδι με τον Πελασγό η ομάδα εμφανίστηκε συγκεκριμένη και από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της για ένα και μόνο αποτέλεσμα, την νίκη. Τώρα έρχεται ένας ακόμα τελικός για εμάς σε μια έδρα που οι περισσότερες ομάδες έχουν δυσκολευτεί. Η ομάδα του Ρεθύμνου παλεύει κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους κ γι’ αυτό χρειάζεται συγκέντρωση και πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και τα 40 λεπτά», ενώ, συνέχισε δηλώνοντας: «Αν θέλουμε να διατηρήσουμε οποίες ελπίδες έχουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία δυστυχώς χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας από αυτό της Κυριακής».

Η Εύα Καλλιώρα τόνισε, επιπλέον: «Η ομάδα έχει επίσης ένα εξίσου σημαντικό αγώνα, όχι τώρα για τον αγωνιστικό του χαρακτήρα αλλά για τον κοινωνικό του. Είναι ευχάριστο ομαδες να διοργανώνουν τέτοιου είδους φιλανθρωπικούς αγώνες έτσι ώστε να προάγεται μέσα από τον αθλητισμό η φιλανθρωπία, ο εθελοντισμός και η ευγενής άμιλλα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκληση αυτή την Εθνική Ενόπλων Γυναικών και να καλέσουμε τον κόσμο κοντά μας έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια αυτή».