Καμπούρης: “Να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας όπως ξέρουμε”

Οι Άνδρες μας αντιμετωπίζουν αύριο το απόγευμα (27/10/18, 17:00) το Ψυχικό για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2. Ο Νίκος Καμπούρης μας μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και τον αυριανό αντίπαλο.

Ο center του Αμύντα δήλωσε αρχικά: «Η αλήθεια είναι οτι ενώ η ομάδα έκανε δύο σχετικά καλές εμφανίσεις στα πρώτα παιχνίδια, δεν καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε. Το καλό με την ομάδα μας είναι ότι δεν έχουμε μεγάλες μεταπτώσεις στην ψυχολογία μας, παρόλα αυτά κάθε θετικό αποτέλεσμα μετράει το ίδιο στο Πρωτάθλημα και μας κάνει να νιώθουμε πολύ καλύτερα».

Ο Νίκος Καμπούρης αναφέρθηκε στην ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα «Το Ψυχικό είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει οτι ξέρει πως να την διαχειριστεί, και γι’αυτό θα παραμένει μια υπολογήσιμη και επικίνδυνη δύναμη. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν αποτελεί έκπληξη ότι κέρδισε τον Διαγόρα».

Καταληκτικά, τόνισε «Άσχετα όμως με το τι έχει γίνει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας όπως ξέρουμε. Αυτό σημαίνει να μείνουμε σταθεροί στον χαρακτήρα που έχουμε όλο αυτόν τον καιρό, κάτι που θα μας δώσει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι».