Κόρμπου: “Να πάρουμε ψυχολογία από την έδρα μας”

Οι γυναίκες μας θα αντιμετωπίσουν (11/11, 18:00) τα Μελίσσια στο Κλειστό του Υμηττού στον τρίτο αγώνα της σεζόν. Η Μαρία Κόρμπου μας μίλησε για το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και την αναμέτρηση.

Αρχικά, η center του Αμύντα ανέφερε: «Η ομάδα μας είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και έχει χάσει 2 ματς στους 3-4 πόντους. Το γεγονός αυτό δείχνει την ανταγωνιστικότητα που παρουσιάζουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση αν και λίγο απογοητευμενες από τους εαυτούς μας γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε δύο ματς που όπως δείχνει το σκορ, θα μπορούσαμε. Ωστόσο, κοιτάμε μπροστά και προχωράμε με δουλειά και περισσότερη συγκέντρωση».

Στη συνέχεια σχολίασε για ομάδα των Μελισσίων: «Τα Μελίσσια είναι μία καλή ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε ψυχολογία από αυτό. Να βρούμε εύκολες λύσεις, να πάρουμε εμείς ενέργεια από την άμυνα μας και να έχουμε συγκέντρωση και υπομονή μπροστά. Οι ομάδες φέτος στην κατηγορία δεν έχουν τεράστιες διάφορες δυνατοτήτων και όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε».