Κυκλοφόρησε το ημερολόγιό μας για το 2019

Στη διάθεση των φίλων του Συλλόγου μας βρίσκεται ένα καλαίσθητο και χρηστικό ημερολόγιο, για το έτος 2019, αποτέλεσμα μίας πολύ προσεγμένης δουλειάς.

Το φετεινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των παλαιών αθλητών μας Χρήστου Αβραμίδη, Γιάννη Βέργαδου, Δημήτρη Ζιώγα, Θόδωρου Παπαγεωργαντά και Άντζελας Τζελεπίδου.

Αναλυτικότερα, φέτος κλείνοντας 68 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου γίνεται αναφορά στην ομάδα της περιόδου 1968-69 που έλαβε μέρος στην Α’ Εθνική κατηγορία και στην ομάδα που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 1991-92. Επίσης παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα τμήματά μας που λειτουργούν την τρέχουσα περίοδο.

Η έκδοση αυτή, 35η στην ιστορία του Συλλόγου, αποτελεί ένα ντοκουμέντο και προστίθενται στα πολύ σημαντικά ιστορικά στοιχεία μας που αποτυπώνονται σε όλες τις εκδόσεις έως σήμερα.

Το ημερολόγιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου μας στο ανοιχτό γήπεδο στον Υμηττό, καθημερινά από 18:00 έως 20:00 (Μαινεμένης 4 και Πάφρας , τηλ. 210 76103390), από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αλλά και στους εντός έδρας αγώνες των Ανδρών και των Γυναικών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας που στάθηκαν δίπλα μας και είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά τους. Το λιγότερο που μπορούμε είναι να συστήσουμε σε όλα τα μέλη και τους φιλάθλους μας να τους προτιμούν για την κάλυψη των αναγκών τους.

Ολοκληρώνοντας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας εύχονται ένα δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία και χαρές και το ημερολόγιό μας να σας συντροφεύει όλη την χρονιά.