Νεάνιδες .. μια ομάδα, μια οικογένεια

Αυτός ο χαρακτηρισμός θα μπορούσε να αποδοθεί σε αυτήν τη γενιά αθλητριών του Συλλόγου μας που συνεχίζουν ακόμη μία χρονιά με τις επιτυχίες τους να μας κάνουν υπερήφανους! Μία ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης αποτελούμενη από κορίτσια των ακαδημιών μας, που προπονούνται και αγωνίζονται μαζί τουλάχιστον έξι(6) χρόνια, με αποτελέσματα την 3η θέση στο Τουρνουά Μίνι ΕΣΚΑ την περίοδο 2013-14, την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Κορασίδων ΕΣΚΑ την περίοδο 2014-15 και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Νεανίδων ΕΣΚΑ εφέτος (2015-16).

Με ελάχιστες προσθήκες και αφαιρέσεις αθλητριών η φετινή ομάδα των Νεανίδων κατάφερε να πετύχει το στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την άμεση επιστροφή στην Α’ Κατηγορία, τερματίζοντας πρώτη στον Β΄ Όμιλο Νεανίδων ΕΣΚΑ, έχοντας απολογισμό 11 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε όλους τους αγώνες πήραν χρόνο συμμετοχής κορίτσια που ηλικιακά υπολείπονται 3-5 χρόνια από τις αντιπάλους, αλλά τα κατάφεραν.

Τίποτα στη ζωή και στον αθλητισμό δεν είναι τυχαίο, έτσι και στη συγκεκριμένη ομάδα όλα ήταν προΐόν προσπάθειας και ειδικότερα καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθημερινής προπόνησης, αγωνιστικής πειθαρχίας, σεβασμού προς τη συμπαίχτρια, πίστης και αγάπης στο άθλημα.

Ολοκληρώνοντας, ο Σύλλογος εύχεται στην αθλήτρια Ελένη Σταθοπούλου που προβιβάζεται στο γυναικείο τμήμα καλή συνέχεια με υγεία, όπως και στις αθλήτριες Λία Ντάνου και Ηρώ Βασιλοπούλου, που ήδη αγωνίζονται στο μεγαλύτερο τμήμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά και θυσία τους μέσα στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή τους Τάσο Πομόνη, αλλά και στον ακούραστο έφορο Βασίλη Κάκκαβα.

Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια μας που αγωνίζονται σαν Κορασίδες, αλλά και ως Παγκορασίδες, την τρέχουσα περίοδο (2015-16) :

#4 Μαριάννα

#5 Άννα

#6 Μαρία

#7 Καλλιόπη

#8 Λουκία

#9 Ηλιάννα

#10 Βασιλική

#11 Ειρήνη

#12 Έλενα

#13 Αλεξάνδρα

#14 Βιρτζίνια

#15 Αναστασία