Ντάνου: «Όταν έχουμε πείσμα δεν μας σταματά τίποτα»

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του 2019 ο Αμύντας θα αντιμετωπίσει το ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου αυτή την Κυριακή (20/1, 12:30) για την 10η Αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Η ομάδα μας προέρχεται από ένα σπουδαίο «διπλό» στη Μεγαλοπόλη και αναζητά την τέταρτη νίκη της, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου.

Η Μαντώ Ντάνου μίλησε στο www.amyntas.gr για την πρώτη νίκη του νέου έτους και τον επερχόμενο αγώνα, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως συγκινητικά λόγια στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

Αρχικά, η επί δέκα συναπτά έτη παίκτρια του Αμύντα, Μαντώ Ντάνου ανέφερε «Η παρθενική εμφάνιση της γυναικείας ομάδας στην Α2 αποτελεί ένα κίνητρο για όλες τις παίκτριες απο τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη, ομαδικά αλλά και ατομικά. Είμαστε μια παρέα εντός και εκτός παρκέ, πράγμα που μας δίνει ώθηση για το κάτι παραπάνω».

Για τη νίκη κόντρα στον Πελασγό σχολίασε: «Όσον αφορά τη νίκη στη Μεγαλόπολη ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και οτί αυτό νομίζω φάνηκε από το αποτέλεσμα. Η νίκη αυτή απλά προσέθεσε δύο βαθμούς, όμως, και την αφήσουμε πίσω».

Για το επόμενο ματς με το Αρκάδι δήλωσε: «Στην επόμενη αγωνιστική, αυτή την Κυριακή, αγωνιζόμαστε με μια ομάδα, που μπορεί να βρισκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα έρθει για να διεκδικήσει το κατι παραπάνω. Εμείς, αν και είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με τραυματισμούς και ιώσεις, θεωρώ οτι δε θα σταθούμε σε αυτά και πως το αποτέλεσμα μέσα στην ΠΥΡΚΑΛ είναι ένα. Βέβαια, να προσθέσω κάτι ακόμα, πως αυτή η ομάδα είτε παίζει με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο, όταν έχει πείσμα δε τη σταματάει τιποτα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια και στο κλίμα της ομάδας «Αν με ρωτάς προσωπικά τι πιστεύω για την ομάδα αυτή θα σου πω πως αυτή η παρέα – ομάδα μπορεί να κάνει πολλά. Δε θα αναφερθώ σε budget και συγκρίσεις με άλλες ομάδες, γιατί πραγματικά δε με ενδιαφέρει. Θα αναφερθώ σε αυτή τη χημεία που υπάρχει μεταξύ μας και σε αυτή την ποιότητα ανθρώπων. Πιστέψτε με, είναι τρομερό να ξέρεις πως είτε χάσεις, είτε κερδίσεις θα είμαστε όλες μαζί κάπου στην πλατεία Υμηττού αγαπημένες. Και είναι κάτι που συμβαίνει στην πραγματικότητα χρόνια… Θα μπορούσα να πω πολλά ακόμη γι’ αυτή την ομάδα, αλλά θέλω να είμαι λακωνική (σ.σ. γέλια)»!