Ο Αμύντας και στην 2η διοργάνωση all star game mvp της ΕΣΚΑ.

Η ΕΣΚΑ στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος καθιερώνει από την φετινή αθλητική περίοδο 2017-18 την διοργάνωση All Star Game MVP Αθλητών – Αθλητριών στις μικρές ηλικίες ΜΙΝΙ (γεν.2005) και ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν.2006).

Οι διοργανώσεις All Star Game MVP Αθλητών – Αθλητριών θα πραγματοποιούνται στο τέλος των πρωταθλημάτων ΜΙΝΙ – ΠΡΟΜΙΝΙ κάθε σαιζόν με τη συμμετοχή των επίλεκτων αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία της Ένωσής μας, που λαμβάνουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και θα επιλέγονται, μέσω ψηφοφορίας, από τους προπονητές των συγκεκριμένων ηλικιών στους αγώνες κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων τους.

Δυο αθλητές μας γεννημενοι το 2006 ο Στέφανος Νιώτης και ο Κωνσταντίνος Αλεύροντας ψηφίστηκαν από τους προπονητές των αντιπάλων ομάδων, με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα μας φέτος στο τουρνουά μίνι αγοριών και θα συμμετάσχουν στο all star game της ΕΣΚΑ.

Η 2η διοργάνωση του All Star Game MVP Αθλητών – Αθλητριών 2018 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού “Πυρκάλ”, που βρίσκεται επί των Ελευθερωτών και Ηλιουπόλεως, στον Υμηττό Αττικής.

Οι παίκτες μας είναι μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ στον 4ο αγώνα της ημέρας, στις 19:00.