Ο Αμύντας μαζί με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το  3ήμερο διαδικτυακό σεμινάριο για το πρόγραμμα ανταλλαγής αθλητών του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας “German-Greek Youth Office”, υπό την αιγίδα της ΕΘΝ.Ο.Α. (Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας).

Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας μαζί με αλλά 50 σωματεία από όλη την Ελλάδα και τη Γερμανία θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο του προγράμματος, θα συζητήσουν τις ιδιαιτερότητες της εποχής που βιώνουν τα παιδιά των δυο χωρών, θα ανταλλάξουν απόψεις για τους συλλόγους τους και μέρος του σεμιναρίου θα είναι η πρόληψη της σεξουαλικής βίας στον αθλητισμό. 

Επίσης θα αναλυθούν οι συνθήκες και οι όροι της χρηματοδότησης των συλλόγων προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα έξοδα για τα ταξίδια, η διαμονή και οι δραστηριότητες των ομάδων εκατέρωθεν. Πρόκειται για εξαιρετικό πρόγραμμα αθλητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου στο οποίο ο Σύλλογός μας εντάχθηκε πριν από ένα χρόνο, που όμως η πανδημία δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί. 

Η συμμετοχή μας στο σεμινάριο πραγματοποιείται μέσω του Αθλητικού Διευθυντή του Συλλόγου μας Θωμά Καραμπέτσιο

Ελπίζουμε ότι από το προσεχές καλοκαίρι θα μπορέσουμε να υλοποιηθούν οι δράσεις του σεμιναρίου με την ανταλλαγή ομάδων μας με κάποιον Γερμανικό Σύλλογο. Θα επανέλθουμε με αναλυτική ενημέρωση.