ο Αμύντας στο all star game mvp της ΕΣΚΑ

Άγγελος Καραμπέτσιος

Κωνσταντίνος Οικονόμου

Η ΕΣΚΑ στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος καθιερώνει από την φετινή αθλητική περίοδο 2017-18 την διοργάνωση All Star Game MVP Αθλητών – Αθλητριών στις μικρές ηλικίες ΜΙΝΙ (γεν.2005) και ΠΡΟΜΙΝΙ (γεν.2006).

Οι διοργανώσεις All Star Game MVP Αθλητών – Αθλητριών θα πραγματοποιούνται στο τέλος των πρωταθλημάτων ΜΙΝΙ – ΠΡΟΜΙΝΙ κάθε σαιζόν με τη συμμετοχή των επίλεκτων αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία της Ένωσής μας, που λαμβάνουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και θα επιλέγονται, μέσω ψηφοφορίας, από τους προπονητές των συγκεκριμένων ηλικιών στους αγώνες κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων τους.

Δυο αθλητές μας γεννημενοι το 2005 ο Άγγελος Καραμπέτσιος και ο Κωνσταντίνος Οικονόμου ψηφίστηκαν από τους προπονητές των αντιπάλων ομάδων, με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα μας φέτος στο τουρνουά μίνι αγοριών και θα συμμετάσχουν στο all star game της ΕΣΚΑ.

Αναλυτικότερα θα είναι μέλη της ομάδας “ΔΙΑΣ” και θα αγωνιστούν με την ομάδα “ΑΡΗΣ” στον 4ο αγώνα της ημέρας το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 19:15, στο κλειστό γυμναστήριο Αιγαλέου “Σταύρος Βενέτης”.