Ολοκληρώθηκε το AmyntasBC 3×3 Hoops Project

Το τουρνουά 3×3 του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντας, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής για την ομάδα του Υμηττού με μεγαλύτερη ενεργοποίηση σε αυτού του τύπου τις διοργανώσεις.

Το FIBA Endorsed Event 3×3 Hoops Project, που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό μας γήπεδο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καταφέρνοντας να γεμίσει και να ζωντανέψει το ιστορικό γήπεδο και τη γειτονιά μας. Οι κερκίδες του γηπέδου και ο αγωνιστικός χώρος γέμισαν από παιδιά και μεγάλους που αγωνίστηκαν στο επίσημο 3×3 των “πορτοκαλί“, αλλά και από πολλούς φίλους, γονείς και συγγενείς των αθλητών που παραβρέθηκαν για να χειροκροτήσουν, να επευφημήσουν και να καμαρώσουν όλους όσους έπαιξαν. Η διοργάνωση ήταν επίσημη, υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της FIBA, εγκαινιάζοντας την ξεκάθαρα υποστηρικτική θέση του Συλλόγου μας απέναντι στο νέο Ολυμπιακό Άθλημα του 3×3.

Τα παιδιά βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους, ενώ οι νικητές πήραν κύπελα και μετάλλια. Στη διοργάνωση επίκεντρο του ενδιαφέροντος έγινε το διαγωνιστικό στα σουτ με το robotic shooting machine FIVE, που μας παραχώρησε ευγενικά η εταιρία που το διαχειρίζεται στην Ελλάδα, την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Παράλληλα θετική εντύπωση έκανε η παρουσία του γειτονικού μας σωματείου Γυμναστικού Συλλόγου Αρίων που συμμετείχε στην κατηγορία 2007-08 με 5 ομάδες (φιναλίστ στον τελικό και 2η θέση στην διοργάνωση με εξαιρετική εμφάνιση) καθώς και με 2 αθλητές στον τελικό του διαγωνιστικού με τα σουτ.

Επίσης ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της διοργάνωσης Red Bull, Wilson, Five για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν:

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Δάφνης Υμηττού για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης.