Πως να ξαναζήσεις τους συναρπαστικούς αγώνες των “πορτοκαλί”

Οι αγώνες των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντα βρίσκονται ήδη στον Β’ γύρο των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, με πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις να έχουν ήδη κορυφώσει το ενδιαφέρον των θεατών!!

Ξαναδείτε τη συναρπαστική αναμέτρηση των Ανδρών, με τον Κόροιβο για την Elite League Ερρίκος Ντυνάν, που κρίθηκε στο καλάθι ..

Ξαναδείτε τη συναρπαστικότερη φάση της ίδιας αναμέτρησης ..

Ξαναδείτε το συναρπαστικό αγώνα των “Νέων” Ανδρών (under 23) με τον Ωρωπό, για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ, που κρίθηκε στο τέλος..

Ξαναδείτε τη νίκη με 1 πόντο των Παίδων, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, στην έδρα του δεύτερου της κατάταξης, Πανερυθραϊκού..

Ενημερωθείτε από το κανάλι του Αθλητικού Ομίλου Αμύντα για τους αγώνες, που έχουμε μεταδώσει για τους φιλάθλους, σύντομα στιγμιότυπα αναμετρήσεων και άλλα.. , βλέποντάς τα, όποτε επιθυμείτε και όσες φορές επιθυμείτε!

Στην αρχική σελίδα του καναλιού, εμφανίζονται κατά σειρά οι :

  • Θεματικές ενότητες (playlist)
  • Βιντεο με τη σειρά που αναρτήθηκαν
  • Σύντομα βιντεο από διάφορες αναμετρήσεις
  • Τα πιο δημοφιλή βιντεο

Με μια απλή κίνηση μπορείτε να εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Υμηττού με το κουμπί εγγραφής και καταχωρώντας το email σας, κάτω από οποιοδήποτε βίντεο ή στην αρχική σελίδα του καναλιού.

Μόλις εγγραφείτε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικότερα βίντεο, που δημοσιεύονται. Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε το καμπανάκι ειδοποιήσεων για να αλλαχθεί σε καμπανάκι που κουδουνίζει .

Ελάτε μαζί μας, στο κανάλι μας !!