Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός, συνεχίζεται η προετοιμασία

Πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Υμηττού ο καθιερωμένος αγιασμός της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου μας την Τετάρτη (4/9).

Ο πρόεδρος του Αμύντα, Λάκης Ζούπας, υποδέχθηκε τα μέλη της ομάδας και καλωσόρισε επίσημα τους νέους αθλητές στον Σύλλογό μας, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του. Παράλληλα, έδωσε τις ευχές του για μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Τον αγιασμό τέλεσε για πέμπτη συνεχή σεζόν ο Πατήρ Γεώργιος από την ενορία των Αγίων Αποστολών Πέτρου και Παύλου. Στο σύντομο χαιρετισμό του προς την ομάδα ευχήθηκε σωματική και πνευματική υγεία σε αθλητές και προπονητές ενόψει του απαιτητικού Πρωταθλήματος της Α2.

Η προετοιμασία της ομάδας του Αλέξανδρου Ζαβού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε πριν δέκα ημέρες και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί αρκετά δυνατά φιλικά προπονητικού χαρακτήρα, από τα οποία το προπονητικό επιτελείο θέλει να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.