.. συγχαρητήρια στα παιδιά μας

.. συγχαρητήρια  στις  Δημοπούλου Αθηνά , Καραδήμου Μαριάννα , Μπαγντασαριάν Έμμα , Πάλι Βιρτζίνια , Παπαθανασίου Καλιόπη , Χονδρουδάκη Ειρήνη

.. συγχαρητήρια  στους  Αναστασίου Νίκος , Γιούση Ορέστης , Δελής Βασίλης , Καλδής Πάνος , Καραμπέτσιος Τάσος , Ραφτόπουλος Σπύρος , Σιούντρης Σπύρος , Τσιρώνης Δημήτρης

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας που πέτυχαν, μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Σκεφτόμαστε συνέχεια την υπενθύμιση και προτροπή από την πρώτη ημέρα που ήρθαν στο γήπεδο και από την πρώτη προπόνηση «πρώτα τα μαθήματα..».

Το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας των «παιδιών» μας, μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Νιώθουμε κοντά τους σε αυτήν την προσπάθεια που τους ανοίγει νέους ορίζοντες και νέες επιτυχίες.

Νιώθουμε κοντά στους μαθητές και μαθήτριες που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, εύχομαστε καλή δύναμη στις προσπάθειές τους και μεγάλη θέληση στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλους τους γονείς που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν όλες τις προσπάθειες των παιδιών και τους στηρίζουμε μέσα από την καρδιά μας.

Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά για όλους ..