Συνεχίζουμε και μετά την καραντίνα.

Ο Αμύντας ευχόμενος το τρέχων μήνυμα να βρίσκει εσάς και τους δικούς σας υγιείς, θέλει να σας γνωστοποιήσει ότι δε διαπραγματεύεται την παραμικρή έκπτωση στα μέτρα ασφάλειας και τους λειτουργικούς κανόνες που ισχύουν πλέον.

Αναλυτικότερα, ο Σύλλογός μας, μετά την άμεση παύση των αθλητικών του δραστηριοτήτων ημέρες πριν των επίσημων αναστολών προπονήσεων και αγώνων από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ, συνέχισε να λειτουργεί, με τα απαραίτητα μέτρα, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα και πλέον με την αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε, διαχειρίστηκε και προχώρησε άμεσα σε λειτουργικό πλάνο και προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων με την απόλυτη τήρηση των αντίστοιχων πρωτοκόλλων, στηρίζοντας την προσπάθεια για την κανονικότητα στις επόμενες φάσεις της πανδημίας.

Παράλληλα η Γραμματεία μας θα συνεχίσει τη λειτουργία της έως το τέλος του Ιούνη, με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, επικοινωνώντας μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια, αλλά και να διαχειριστούμε οποιαδήποτε απορία σας.

Γραφεία Συλλόγου (ανοιχτό γήπεδο) Μαινεμένης 4 , 17237 , Υμηττός , Δευ-Παρ 19:00-21:00 , τηλ./fax : 210 7610339 , info@amyntas.gr