Συνεχίζουμε με το Μάη

Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα μπασκετική χρονιά με τον προπονητή της αντρικής ομάδας, Μάη Κωνσταντινίδη. Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας με τη Διοίκηση του Συλλόγου, οι κύριοι λόγοι που συντέλεσαν στην ανανέωση.

Η τελευταία “ιδιαίτερη” σεζόν, παρθενική για τον Μάη στον Υμηττό, ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση, χάνοντας την είσοδο στα play off στις λεπτομέρειες. Είχε ξεκινήσει με την πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος και στην επανεκκίνηση του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος, μετά από εκατόν εξήντα μία ημέρες αγωνιστικής αποχής, με συνολικά 9 νίκες σε 11 αναμετρήσεις, συνεχίζοντας στον τροποποιημένο Β΄γύρο της Α2 Ανδρών (final 8). Χαρακτηριστικές εξαιρετικές εμφανίσεις, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές να ξεπηδούν σε κάθε αναμέτρηση!!

Χαρακτηριστικά και τα λόγια του προπονητή στο amyntas.gr: Θεωρώ ότι οι στόχοι, που είχαν τεθεί στην αρχή της χρόνιας, έχουν επιτευχθεί. Η ηλικιακή ανανέωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία και τη σημαντική συμμετοχή πολλών νέων αθλητών. Παράλληλα, η ομάδα κατάφερε, μετά από μια πολύ καλή παρουσία στο θεσμό του κυπέλλου, να πετύχει το καλύτερο ποσοστό νικών-ηττών στην κανονική διάρκεια στην ιστορία της στην Α2 και να προκριθεί ως 6οι σε ισοβαθμία στο final 8. Παρά το γεγονός πολύ σημαντικών απουσιών στην φάση αυτή, οι παίκτες κατόρθωσαν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και να καταλάβουν την 7η θέση στην τελική βαθμολογία, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρώτη συμμετοχή στα play off. Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα μείνει ημιτελής και το roster θα ενισχυθεί στα σημεία, που απαιτείται. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τη διοίκηση και τους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη τους και να ευχηθώ υγεία και διάθεση για περισσότερη δουλειά, ώστε να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Παράλληλα έχει ήδη ξεκίνησει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανεώση της συνεργασίας με τους παίκτες που ανήκουν ήδη στο Σύλλογο, αλλά και την καλύτερη συμπλήρωση του ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.

Καλή συνέχεια κοουτς!!