Τα καλύτερα της νίκης επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου

Στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς το γυναικείο τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντα ανέβασε το σερί των συνεχόμενων νικών του σε τέσσερις και επτά συνολικά, ανεβαίνοντας και στην κατάταξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής, στην έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου (45-52).

Ενημερωθείτε από το κανάλι του Αθλητικού Ομίλου Αμύντα για τους αγώνες, που έχουμε μεταδώσει για τους φιλάθλους, τα καλύτερα στιγμιότυπα αναμετρήσεων και άλλα.. , βλέποντάς τα, όποτε επιθυμείτε και όσες φορές επιθυμείτε!

Στην αρχική σελίδα του καναλιού, επιλέγοντας την ενότητα (playlist), 2023-24 Γυναικείο, είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι αγώνες που έχουν μεταδοθεί, ενώ στην ενότητα Shorts μικρά στιγμιότυπά τους.

Με μια απλή κίνηση μπορείτε να εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Υμηττού με το κουμπί εγγραφής και καταχωρώντας το email σας, κάτω από οποιοδήποτε βίντεο ή στην αρχική σελίδα του καναλιού.

Μόλις εγγραφείτε θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικότερα βίντεο, που δημοσιεύονται. Για να λαμβάνετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε το καμπανάκι ειδοποιήσεων για να αλλαχθεί σε καμπανάκι που κουδουνίζει .

Ελάτε μαζί μας, στο κανάλι μας !!