Τελετή λήξης αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

liksi 06

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας.

liksi 02

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

liksi 07

Ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Δάφνης-Υμηττού Νίκος Αναστασόπουλος.

liksi 08

Ο αθλητικός Διευθυντής μας, Θωμάς Καραμπέτσιος.

liksi 03

Τα παιδιά των υποδομών μας.

liksi 04

Φίλοι του Συλλόγου μας.

liksi 05

Παιδιά από τις υποδομές μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό μας γήπεδο η γιορτή που σηματοδότησε τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με τη συμμετοχή των παιδιών των τμημάτων υποδομής, των οικογενειών τους, των αθλητών και αθλητριών των αγωνιστικών μας τμημάτων, των προπονητών συνολικά, αλλά και των μελών του Συλλόγου μας. Η παρουσία  της δημοτικής αρχής, αντιδημάρχων, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου μας, υποστηρικτών μας και παλαιών παικτών, μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Άγγελος Ζούπας άνοιξε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και κάνοντας ένα συνοπτικό απολογισμό για την επιτυχή πορεία όλων των αγωνιστικών τμημάτων μας, για τους προπονητές, για το έργο υποστήριξης του Συλλόγου μας, αλλά κυρίως για τις ιδέες που επί δεκαετίες πρεσβεύει ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας και προσπαθεί, μέσω του αθλητισμού, να μεταδώσει στα παιδιά μας ΗΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ.

Αναλυτικότερα αναφέρθηκαν οι ακόλουθες επιτυχίες των αγωνιστικών μας τμημάτων :
• Άνδρες – άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία – κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ
• Γυναίκες – κατάκτηση Κυπέλλου ΕΣΚΑ – Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ
• Έφηβοι – Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ
• Νεάνιδες – άνοδος στην Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ
• Παίδες – Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ
• Κορασίδες – Α’ Κατηγορία ΕΣΚΑ
• Παμπαίδες – Τελική φάση Τουρνουά ΕΣΚΑ
• Παγκορασίδες – Τελική φάση Τουρνουά ΕΣΚΑ

Έπειτα για το Σύλλογό μας μίλησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου μας Αναστασόπουλος Νικόλαος. Ολοκληρώνοντας ο γενικός αρχηγός Θωμάς Καραμπέτσιος αναφέρθηκε αναλυτικά στις υποδομές, στην τεχνική κατάρτιση, αλλά και στην παιδαγωγική υποστήριξη που παρέχεται από τους προπονητές-δασκάλους δίνοντας, στο τέλος της εκδήλωσης και τα αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά αθλητές μας.

Και του χρόνου  !!!